Rigoberta Bandini al Benidorm Fest 2022
Rigoberta Bandini al Benidorm Fest 2022

Rigoberta Bandini estrena el videoclip d'"Ay mamá" reivindicant les mares i el pit femení

L'estrena ha coincidit amb la celebració del Dia de la Mare

Actualitzat

Centenars de persones connectades a YouTube esperaven que fossin les dues del migdia. Un compte enrere ha fet augmentar l'expectació fins al moment en què s'ha estrenat el videoclip del hit de Rigoberta Bandini "Ay mamá".

 

El videoclip, dirigit per Salvador Sunyer, està ple de referències al poder creador de les dones. Amb un inici intimista on mostra el procés creatiu de la cançó, en el moment que sonen els primers acords del tema es transporta l'espectador als diferents mons de l'univers de la cantant, en una reivindicació constant de la maternitat i el pit femení. De fet, el videoclip acaba amb una referència a la censura que Meta (l'empresa propietària de Facebook i Instagram) aplica al mugró femení.

Coincidint amb el Dia de la Mare, la presentació s'ha fet a la sala Phenomena, a Barcelona, on l'artista ha interpretat quatre dels seus temes en format acústic, entre ells aquest "Ay mamá".


Aquesta mateixa setmana Rigoberta Bandini també ha publicat la primera versió d'aquesta cançó, "Ay Mamá (Génesis)". Aquesta és la versió que van presentar inicialment al Benidorm Fest i que, com ha explicat l'artista a Twitter, "comparteix molt poc i a la vegada molt amb la versió final" que es va acabar cantant al festival.

 

 

ARXIVAT A:
MúsicaRigoberta Bandini
Anar al contingut