57342, primer premi de la Rifa de Reis, venut a Mollet i Vilanova del Camí

El segon premi, 21816, deixa prop de 23 milions a Catalunya, sobretot a Girona, mentre que el primer reparteix 4,4 milions

Actualitzat

El primer premi de la Rifa de Reis, el 57342, dotat amb 200 milions d'euros, s'ha venut a Mollet del Vallès, Vilanova del Camí, Lleida, Pineda de Mar i altres poblacions de l'Estat, com a Quintanar de la Orden a Toledo. 

El segon premi, el 21816, ha repartit en 29 sèries a Girona i una a Lleida, mentre que el tercer premi, 26706, cau integrament entre la localitat de Torrent, al País València, i Valladolid.
 

 

Primer premi: 4.400.000 euros

Del primer premi, el 57342, se n'ha venut una sèrie a Mollet del Vallès dotada amb 2 milions d'euros. La propietaria de l'administració, Dolores Pedrola, està a punt de jubilar-se i passar el negoci a la seva filla i per ella aquest premi és un gran traspàs.

"És un comiat bonic i una entrada maca per la meva filla, que serà la continuarà la feina i feliç, molt feliç d'haver pogut donar un dels premis més importants."

 

Dolores Pedrola, administradora de loteria de Mollet està a punt de jubilar-se

 

La Isabel i la Maria Antònia, dues de les premiades amb aquest primer premi, s'han acostat a l'administració per celebrar la seva sort.

Isabel:"No sabia si riure, plorar, saltar... he trucat als meus fills, a la meva família... de veritat és el més bonic que m'ha tocat a la vida, l'únic."

Maria Antònia:"Comprar-li un piset al meu fill, perquè no l'amenacin més que si li renoven el contracte de lloguer i el posaran al carrer."

 

Maria Antònia, una de les premiades a Mollet amb el primer premi, li vol comprar un pis al seu fill

 

A Vilanova del Camí també han tocat 2 milions d'euros per una sèrie venuda.

Una de les premiades, Ana Espinosa, s'ha acostat a l'administració de loteria on va comprar el número perquè encara no s'ho creia.

"És que no m'ho crec. He posat la tele i dic: 'Ui! Tinc les tres últimes xifres'. I quan miro... veig que tinc el número sencer!"

 

Una premiada i els administradors de loteria de Vilanova del Camí, on ha tocat el primer premi


Segons Joan Vic, propietari de l'administració, és el primer cop que donen un premi tan gran i assegura que ha estat repartit.

"Ho hem venut a finestreta i a gent del poble. Vilanova del Camí és un poble petit, treballador, i estem molt emocionats perquè és la primera vegada que donem un premi així."

Tant a Pineda de Mar com a Lleida, a l'administració de la carrer Baró de Maials, s'ha venut un dècim al qual han correspost 200.000 euros per cada un. En total 4.400.000 euros.
 

 

El segon, prop de 23 milions Catalunya

El segon premi ha portat el premi més gran a Catalunya: prop de 23 milions d'euros. El pressic més gran se l'han endut a Girona on s'han venut 29 series del número 21816, que representen un total de 21.275.000 euros, 75.000 euros al dècim.

A l'Assumpció i el seu marit Lluís els han tocat 75.000 euros, és una de les premiades amb aquest segon premi a Girona. S'ha acostat a l'administració per celebrar que li van vendre el número premiat a l'atzar.

Assumpció:"Ens ha tocat el segon premi a canvi d'un de Nadal que et tornaven els cèntims. El vaig venir a canviar, mira perquè sí, i em diuen: 'Quin número vols?' I dic: 'No, tu mateixa'. I em va donar aquest. I estava a la cuina fent el dinar i anaven dient el número: tan, tan , tan... i ah! He quedat parada."

Lluís: "Tenim dues filles, dos nets... aviat estarà ventilat, això!"

 

A l'Assumpció i al Lluís els han tocat 75.000 euros del segon premi que s'ha venut a Girona

 

Una altra serie s'ha venut a l'administració del carrer Pi i Margall de Lleida, al qual li corresponen 750.000 euros. També a les localitats de Llagostera, Vic, Artés, Barberà del Vallès, Barcelona i a Figueres, s'ha venut almenys un dècim d'aquest número, que està premiat amb 75.000 euros cada un.

A falta de confirmar tots els resultats, serien 22.750.000 euros en total que venen a Catalunya per aquest segon premi.
 

 

Catalunya ha tornat a provar sort en el sorteig extraordinari de la Rifa de Reis que s'ha fet aquest migdia, jugant prop de 100 milions d'euros. El sorteig ha repartit 700 milions d'euros en premis. A banda dels 3 primers premis hi ha tres reintegraments i diversos premis menors i aproximacions, que es poden consultar a la web de Loteries de l'Estat.
 

Prop de 99 milions jugats Catalunya

Amb un total de 99.138.000 euros consignats, els catalans s'han gastat 13,04 euros per habitant. En total s'han venut 495.694 bitllets. Per demarcacions, la gran part ha estat a Barcelona, amb 74.747.600 euros, mentre que a Lleida ha estat de 8,802 milions d'euros, a Girona de 7.826.000 euros i a Tarragona de 7.763.000 euros.
Pel que fa a la venda de l'any anterior, es van vendre 416.085,7 bitllets, el que equival a 83.217.140 euros.

Aquest segon sorteig clàssic de les festes nadalenques i que per molts és l'esperança de tenir més sort que per la Loteria de Nadal o la Grossa de Cap d'Any, aquest any no ha assolit els premis de l'any passat quan el primer i el tercer premi van caure íntegrament a Barcelona i a Sabadell, i van deixar més de 110 milions al territori.

ARXIVAT A:
Loteria
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut