Joan Ridao
El secretari general d'ERC, Joan Ridao, en una imatge d'arxiu
Molins de Rei

Ridao insta Carod-Rovira a portar les seves crítiques a l'executiva del partit

Primera reacció en públic de la direcció d'Esquerra Republicana després de les dures crítiques que els va llançar divendres Josep-Lluís Carod-Rovira, que en demana la dimissió pels mals resultats a les eleccions. Joan Ridao li respon que vagi a defensar això als òrgans oficials del partit.

Actualitzat
El secretari general d'ERC, Joan Ridao, ha retret a l'expresident de la formació republicana Josep-Lluís Carod-Rovira que "no pot dir que passava per allà i que no hi té cap responsabilitat" després del 28-N perquè "ha estat responsable de la formació i la gestió dels dos últims executius". Ridao ho ha dit després que Carod en demanés divendres la dimissió i la del president del partit, Joan Puigcercós, pels mals resultats a les eleccions al Parlament. Durant una visita a la Fira de Nadal de Molins de Rei, al Baix Llobregat, Ridao també ha dit a Carod que és als òrgans de direcció del partit i no als mitjans on hauria d'expressar les seves discrepàncies. "Segur que serà escoltat", ha afegit. A més, Ridao ha recordat a Carod que és membre de tots els òrgans de direcció de la formació.

Ridao també ha declarat que serà al congrés que ERC farà després de l'estiu, "on es parlarà d'idees i també de lideratges" i on es farà balanç, i ha afegit que "segur que més d'una persona en serem responsables".
Anar al contingut