Atletisme

Reyes Estévez i Juan Carlos Higuero es classifiquen per a les semifinals dels 1.500 metres

Reyes Estévez ha estat a només un pas de dilapidar el crèdit guanyat als campionats d'Espanya en la seva estrena als Mundials de Berlín. L'altleta de Cornellà ha estat sisè de la seva sèrie i s'ha classificat per temps per a les semifinals dels 1.500 metres gràcies al fet que la cursa ha estat força ràpida. Arturo Casado, que també ha estat sisè de la seva eliminatòria, ha quedat fora. Juan Carlos Higuero, en canvi, ha acabat tercer de la seva carrera i ha accedit a semifinals sense problemes.

Actualitzat
Reyes Estévez ha patit moltíssim en l'última volta de la seva sèrie dels 1.500 metres i sort n'ha tingut del ritme general de la carrera, ja que ha acabat sisè i s'ha classificat per temps per a les semifinals de la prova. Només es classificaven els cinc pimers i quatre atletes més per temps, i el de Cornellà ha tingut sort del seu crono, 3.38.23.

Al català li podria haver passat el mateix que ha a Arturo Casado. El madrileny ha reaccionat tard en passar desè al començament de l'última volta i només ha pogut ser sisè. El ritme lent de la carrera l'ha condemnat i ha vist com queia eliminat.

Juan Carlos Higuero, per la seva part, ha tingut una classificació més còmoda. El de Burgos ha acabat tercer i s'ha guanyat el bitllet per a les semifinals.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut