Membres de l'Associació Reus Som Útils (ARSU) analitzant substàncies estupefaents durant la inauguració del primer centre a la demarcació de Ta…
Membres de l'Associació Reus Som Útils (ARSU) analitzant substàncies estupefaents durant la inauguració del primer centre a la demarcació de Tarragona que analitzarà drogues per garantir un consum més segur als consumidors.

Reus obre un centre d'anàlisi de drogues per assessorar i garantir un consum més segur

Actualitzat

ACN Reus - L'Associació Reus Som Útils (ARSU) obrirà aquest dijous el primer espai d'anàlisi de substàncies estupefaents a la demarcació de Tarragona. El servei assessorarà els usuaris sobre els components de les drogues i en detectarà la seva puresa. El projecte vol esdevenir una eina educativa per trencar tabús i garantir-ne un consum més segur. Més enllà d'arribar als joves que consumeixen en l'oci nocturn, vol ajudar les persones que es droguen al carrer i tenen problemes socials. A més, també servirà per monitorar i aportar dades als sistemes d'Alerta de Catalunya i per a l'Observatori Europeu de Drogues i Toxicomanies. L'espai estarà obert els dijous a la tarda.

Anar al contingut