Reus

Reus estrena terminal coincidint amb la posada en marxa de la base operativa de Ryanair

La companyia aèria de vols de baix cost Ryanair ha posat en marxa la nova base a l'aeroport de Reus, al Baix Camp, que també amplia l'horari d'obertura. Cinc noves destinacions, la majoria a l'estat espanyol, s'afegeixen a l'oferta de vols regulars de la companyia, que a més estrena la nova terminal de facturació.

Actualitzat
La nova terminal de facturació de l'aeroport de Reus compta amb 4.800 metres quadrats i 23 taulells i s'estrena coincidint amb l'entrada en funcionament de la base operativa de Ryanair en aquest aeroport. De fet, la nova terminal era precisament una de les condicions que la companyia irlandesa de baix cost va posar per a la base operativa.

La inversió que s'ha fet en la nova terminal és de 37 milions d'euros, que també inclouen les obres de remodelació i ampliació que s'estan fent de l'edifici de sortides, l'aparcament i la plataforma d'estacionament d'aeronaus. Tot plegat ho ha visitat la presidenta d'AENA, María Encarnación Vivanco, que ha explicat que el 2010 està previst que comencin les obres per construir una nova àrea de la terminal, que suposaran una inversió de 90 milions més. Es tracta, ha assegurat, d'"una mesura anticrisi".

La nova terminal i la base operativa que Ryanair també ha estrenat a l'aeroport de Reus és el que han permès a la companyia passar de set a dotze destinacions, cosa que suposarà al voltant d'un milió de passatgers anuals, segons la mateixa aerolínia. Excepte la de París, la resta de noves rutes són a l'Estat.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut