Reus

Reus celebra la guerra dels tomàquets amb crítiques per l'agressivitat d'alguns participants

Participants en la guerra dels tomàquets que s'ha celebrat aquest dissabte a Reus s'han queixat del "to agressiu i violent" que està agafant la festa. Tot i això, l'organització de la festa ha restat importància als fets dient que hi ha gent que "no es pot controlar tot i els sistemes de seguretat". A l'edició d'aquest any hi han participat unes 300 persones i s'han llançat uns 4.000 quilos de tomàquets, que han cobert de vermell el terra de la plaça Mercadal.

Actualitzat
L'organització ha destacat que no hi ha hagut cap incident i ha remarcat l'augment de participants en els darrers anys així com el to festiu de l'acte per guanyar el premi d'un pernil i un petit trofeu.

Tot i això, el participant Jaume Rodríguez ha dit que quinze minuts després d'haver començat la guerra ha deixat de participar-hi per la "cara d'odi" que veia a alguns participants i perquè "feien mal a nens petits". Aquest participant també ha dit que espera que aquesta activitat torni a ser un acte festiu on hi hagi representades diferents associacions i sigui un acte més del Carnaval de Reus com ho era anteriorment.

Tot just acabar la batalla, diferents dotacions del servei de neteja municipal han començat a treballar per netejar la plaça.
Anar al contingut