Retorn de diumenge complicat amb cues a l'AP-7, la C-16 i la N-260

Les dues vies del Pirineu registren cues de 15 quilòmetres i l'AP-7 suma 12 quilòmetres de retenció per un accident

RedaccióActualitzat

La tornada del cap de setmana s'ha complicat aquest diumenge a la tarda, amb cues a les carreteres principals, en especial al Pirineu.

Al llarg de la tarda s'han acumulat fins a 15 quilòmetres de retenció a la N-260, l'Eix Pirinenc, entre Ribes de Freser i Planoles.

Al Pirineu també hi ha hagut 15 quilòmetres de retenció a la C-16 a Bagà i Cercs.

A l'AP-7 a la Roca del Vallès, un accident ha generat més de 10 quilòmetres de retencions. 
 

Segueix l'estat del trànsit en directe:

 

Una marxa lenta a la C-32

Durant el dia, mig centenar de vehicles han participat en la marxa lenta convocada pels principals agents polítics, econòmics i veïnals del Garraf i el Baix Penedès per reclamar la gratuïtat de l'autopista C-32 per als viatges d'anada i tornada en un mateix dia.

Els vehicles s'han concentrat a Vilanova i la Geltrú i han accedit a la C-32 fins a Sitges, on han ocupat tots els carrils en sentit nord i han reduït la velocitat fins a provocar un tap que s'ha allargat una mitja hora.

Els convocants denuncien que els veïns i les empreses de la zona són els únics de Catalunya que han de pagar de manera forçada per fer ús d'una via ràpida, donat que no pensen en la C-31 com a alternativa, i avancen la intenció de dur properament la seva protesta a Barcelona.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut