La Junta Electoral fa retirar una pancarta penjada davant l'Ajuntament de Berga
La pancarta, aguantada des dels edificis del costat, abans de ser retirada

Retiren una altra pancarta per la llibertat dels presos davant l'Ajuntament de Berga

La lona s'aguantava des de les cases del costat, i feia l'efecte òptic d'estar penjada a l'edifici de la Casa de la Vila

Quim BalaguerActualitzat

Els Mossos han retirat aquest dijous una pancarta que defensava la llibertat dels presos polítics davant l'Ajuntament de Berga malgrat que se subjectava als edificis del costat, i no a l'edifici consistorial.

La setmana passada els Mossos ja van retirar tota la simbologia independentista que hi havia a la façana per ordre de la Junta Electoral de Zona. Però dimarts a la tarda, els edificis del costat es van convertir en una extensió de l'Ajuntament, com recollia al seu compte de Twitter el regidor de Berga Francesc Ribera:

 

 

Però aquesta pancarta tampoc ha aconseguit sobreviure i, malgrat la crida del regidor, la Junta Electoral de Zona ha ordenat la retirada de la pancarta després d'una denúncia del PP de Berga.

L'òrgan judicial considera que, malgrat que no estava agafada a l'Ajuntament, l'efecte òptic feia que coincidís amb la part frontal de la façana, i per això ha ordenat als Mossos que la retiressin.

ARXIVAT A:
Eleccions 28AProcés català
Anar al contingut