Boles de gelat de vainilla
Es recomana no consumir el gelat i tornar-lo a la botiga (iStock)

Retiren un gelat de vainilla de Lidl per contenir fragments de plàstic i metall

L'alerta sanitària afecta dos lots i es demana que no es consumeixin i es retornin a la botiga

RedaccióActualitzat

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició alerta de la presència de fragments metàl·lics i plàstics en un gelat de vainilla que es ven a la cadena de supermercats Lidl.

Es tracta del gelat Bon Gelati Bourbon Vainilla Flavour, distribuït en terrina de plàstic. En concret, els lots L3 275 A01, amb data de caducitat 21/09/2025, i el lot L3 276 A01, amb caducitat el dia 22/09/2025.

L'alerta a l'agència espanyola els ha arribat a través de les autoritats sanitàries d'Alemanya, mitjançant la Xarxa d'Alerta Alimentària Europea (RASFF), a qui l'empresa ha informat d'aquesta incidència.

 

Lidl ha retirat el producte

Lidl ha publicat un comunicat a la seva web en què informa de la retirada del gelat.

Demana a les persones que el puguin haver comprat que no el consumeixin i el tornin a qualsevol botiga de la cadena, on se'ls reintegrarà l'import, sense necessitat de presentar cap tiquet de compra.

Gelat de Lidl retirat del mercat
L'alerta sanitària afecta dos lots del producte (Lidl)

Des de l'OCU, l'Organització de Consumidors i Usuaris, recomanen que es faci justament això: revisar si es té aquest producte, del mateix lot i data de caducitat i, en cas que sí, no consumir-lo i retornar-lo a Lidl.

ARXIVAT A:
Consum
Anar al contingut