Còrdova

Retiren la custòdia dels fills a una mare que s'havia quedat a l'atur

Una mare cordovesa de 38 anys ha demanat un lloc de treball per poder recuperar els seus dos fills menors -l'un d'un mes i l'altre d'onze anys-, la custòdia dels quals se li va retirar de manera "provisional" el 3 de setembre passat després de quedar-se sense feina i no poder-los mantenir. Així ho ha donat a conèixer la mare dels nens, María José Rodríguez, que ha explicat que al cap de pocs dies d'haver donat a llum el seu fill petit, Assumptes Socials l'hi van arrabassar, fins i tot abans de donar-li l'alta de l'hospital. El fill més gran el va haver de lliurar el 3 de setembre passat.

Actualitzat
María José, visiblement afectada, ha indicat que els motius que li van donar per justificar la retirada de la custòdia van ser que no tenia diners per mantenir els nens després d'haver-se quedat sense feina i no poder cobrar l'ajuda per desocupació.

La mare dels nens, que ha assegurat que ho està passant "molt malament", ha explicat que vivia amb la seva parella, i pare dels menors, en un pis de lloguer a Còrdova però que l'home la va abandonar a casa de la seva mare quan estava embarassada de cinc mesos. "Ell treballava però tots els diners se'ls gastava en beguda i no pagava el lloguer, així que quan va veure que estava embarassada em va abandonar i des de llavors no n'he tornat a saber res més". També ha dit que la "maltractava" físicament.

Ara, María José, busca desesperadament un lloc de treball, "del que sigui", per poder recuperar els fills. Segons ha dit, el fill gran es pregunta "per què ha d'estar aquí" quan el que vol és tornar amb la seva mare. "Estic fatal, no puc estar sense els meus fills... si em tallés la mà em doldria menys que això". Finalment, ha denunciat que amb prou feines li deixen veure el nadó i el fill d'11 anys només el pot veure "una hora a la setmana".
Anar al contingut