Algunes de les targetes d'aparcament falsificades retirades a Begur
Algunes de les targetes d'aparcament falsificades retirades a Begur (Ajuntament de Begur)
Begur

Retiren 50 targetes falses d'aparcament per a discapacitats a Begur durant l'agost

Els infractors s'exposen a dues sancions per aparcar sense justificació en un lloc reservat i per ús fraudulent d'un títol identificatiu

La policia local de Begur ha intervingut i retirat un total de 50 targetes falses d'aparcament per a persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda aquest mes d'agost.

A més de retirar les targetes confiscades també s'han imposat multes als infractors per fer un mal ús dels espais reservats a persones amb mobilitat reduïda.

Les sancions, en la majoria de casos, s'han aplicat a familiars que presumptament feien servir una targeta en absència del titular. També hi ha casos de targetes fotocopiades, falsificades, manipulades o de persones que feien servir la targeta d'una persona difunta.

 

 

Els agents de la policia local de Begur han fet un curs de formació específica centrada la detecció de targetes falsificades i en els diversos usos fraudulents d'aquests identificatius.

Els infractors s'exposen a dues sancions: una per aparcar sense motiu justificat en una zona reservada a persones amb necessitats específiques i una altra per fer un ús fraudulent d'aquest tipus de targetes.

Per evitar que en un futur es repeteixin aquest tipus de delictes, la policia local treballarà per fomentar els valors cívics entre els ciutadans i visitants de la població.

 

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut