Cues de vehicles a la sortida de la Diagonal per controls policials
Barcelona

Retencions de trànsit a les rondes de Barcelona per controls policials

Els serveis d'Emergències de Catalunya han demanat als usuaris que tinguin paciència i que evitin desplaçaments innecessaris fins que es normalitzi la situació

Actualitzat

L'atemptat terrorista a Barcelona ha provocat durant tota la tarda, vespre i nit greus problemes de trànsit en les vies d'entrada i sortida de la capital catalana. La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat ha informat de retencions puntuals a les rondes de Barcelona tant en sentit Llobregat com Besòs per controls policials. Aquests controls policials també han afectat una via principal de la ciutat com la Diagonal, amb només un carril obert de sortida per als vehicles, cosa que ha provocat llargues cues per sortir de la capital catalana.

Els serveis d'Emergències de Catalunya han demanat als usuaris que tinguin paciència i que evitin desplaçaments innecessaris fins que es normalitzi la situació. El Servei Català de Trànsit també ha informat que els conductors es poden trobar afectacions en algunes vies de l'àrea metropolitana de Barcelona per aquest mateix motiu.


Al voltant de les sis de la matinada, s'ha normalitzat la situació a la Ronda de Dalt. 
 
 
Anar al contingut