Mont-roig del Camp

Retards que poden superar l'hora als trens de l'R16 i l'RT2 per l'avaria de Mont-roig del Camp

Adif encara no sap quan podrà arreglar la incidència elèctrica de fa dos dies i posa autobusos alternatius entre Salou-Cambrils i l'Hospitalet de l'Infant

RedaccióActualitzat

Nou entrebanc per als usuaris de les Rodalies tarragonines, en un territori que ja se sent maltractat per les connexions ferroviàries. Aquest dilluns hi va haver una avaria elèctrica a l'estació de Mont-roig del Camp, i això ha desencadenat uns retards que en alguns casos han superat aquest dimecres els seixanta minuts a les línies R16, de Barcelona a Tortosa, i RT2, de l'Arboç a l'Hospitalet de l'Infant, i els serveis de llarga distància del corredor del Mediterrani.

 

Adif encara no sap quan podrà arreglar la incidència elèctrica. Ara per ara, el servei de l'RT2 s'acaba a Salou, en comptes de l'Hospitalet de l'Infant, i Renfe ha habilitat un servei d'autobús per cobrir el trajecte.

De moment, Adif estudia possibles solucions a la incidència de dilluns a la nit a l'estació de Mont-roig del Camp, on la caiguda d'un cable va provocar uns incendis que van inutilitzar els sistemes de gestió de trànsit, senyalització i instal·lacions de seguretat. De moment, no se sap quan quedarà resolta la incidència. Tampoc no hi ha data de represa dels horaris habituals.

Els retards no són exclusiva de l'RT2 i l'R16. El tren de l'R14 que ha sortit de Lleida amb destinació a l'Estació de França de Barcelona ha acumulat 135 minuts de demora, segons ha informat el govern. 

Retards a totes les línies

I a l'R3, l'R13 i l'R15 també hi ha hagut retards, la majoria d'entre 20 i 30 minuts. Usuaris de les línies R1, R2, R4 i R8 s'han queixat de retards i, fins i tot, de trens previstos que no han circulat. En alguns casos, com sol passar abans de les jornades de vaga, l'origen de les complicacions és que els treballadors compleixen estrictament el conveni. El col·lectiu comença divendres quatre jornades de vaga. Els serveis mínims es poden consultar aquí.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut