Estació del Clot de Barcelona (ACN/Albert Cadanet)

Matí de retards a les línies R1, R3 i R4 de Rodalies per l'avaria d'un tren a Barcelona

Aquestes tres línies no han circulat amb normalitat fins passat el migdia, després que un comboi ha quedat aturat entre les estacions del Clot-Aragó i Sant Adrià de Besòs

RedaccióActualitzat

Retards de més de mitja hora, aquest matí, en tres línies de Rodalies de Catalunya, l'R1, l'R3 i l'R4, a causa de l'avaria d'un tren entre les estacions del Clot-Aragó i Sant Adrià de Besòs.

La incidència s'ha resolt a mig matí, però les tres línies no han recuperat la normalitat horària fins passat el migdia.

L'última a tornar a circular a l'hora prevista ha estat l'R1. Les altres dues, l'R3 i l'R4 ho han començat a fer una hora abans.

 

 

L'incident obliga a circular per via única entre aquestes dues estacions, i Adif ha explicat que es fan "desviaments selectius" pels túnels de passeig de Gràcia dels combois que circulen per aquestes vies, per minimitzar l'afectació.

El tren avariat havia sortit de l'Hospitalet de Llobregat a les 6.38 amb direcció Maçanet-Massanes.

 

 

Els passatgers afectats han pogut fer transbordament a un altre tren que s'ha situat en paral·lel.

Passat un quart de deu, Rodalies Catalunya ha informat que la incidència estava solucionada, i comptava a retornar progressivament a la normalitat, però encara causa retards de més de mitja hora.

 

 

La línia R1 circula entre Molins de Rei i Maçanet-Massanes, passant per Mataró. L'R3 transcorre entre l'Hospitalet de Llobregat i Puigcerdà, passant per Vic. I l'R4 uneix Sant Vicenç de Calders i Manresa, passant per Vilafranca del Penedès.

ARXIVAT A:
MobilitatTransport públicRenfeRodalies
Anar al contingut