Imatge d'arxiu d'una catenària a Calaf
Una avaria a la catenària per causes que es desconeixen és la causa de la interrupció.
Aldea

Restablert el servei ferroviari entre Tortosa i l'Aldea després d'un robatori, el segon del cap de setmana

La circulació de trens s'ha vist novament afectada aquest cap de setmana per un nou robatori de peces de la catenària. El robatori s'ha produït a Campredó, entre Tortosa i l'Aldea, i el tall de la circulació ha afectat els trens regionals. Aquesta és la segona incidència ferroviària d'aquest cap de setmana. Aquest dissabte ja va quedar suspesa la circulació entre Salou i Cambrils per un altre robatori de material, que va provocar una fallada en el subministrament elèctric.

Actualitzat
Una altra incidència ferroviària aquest cap de setmana provocada per un robatori. En aquesta ocasió els delinqüents han robat part del cable terrestre de coure encarregat de donar ordres a la catenària. La incidència s'ha produït vora les set del vespre a l'altura de Campredó, entre Tortosa i l'Aldea. No obstant això, un cop els operaris han arreglat el problema i s'ha pogut reobrir la circulació dels trens, la catenària ha tornat a fallar. Els malfactors havien seguit la via del tren tot tallant el cable terrestre de coure. El servei ferroviari entre l'Aldea i Tortosa ha quedat totalment restablert per volts de les onze de la nit.

Durant les hores que ha durat la incidència ferroviària, que ha afectat quatre trens regionals, Renfe ha habilitat un servei d'autobusos que cobria els 12 quilòmetres de trajecte que separen les dues ciutats. A més, l'acte d'aquest diumenge també ha afectat el funcionament de les barreres dels passos de nivell, que s'han mantingut abaixades preventivament, afectant així el trànsit vial.

Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets.
Anar al contingut