Barcelona

Restablert el servei a les línies R1, R3 i R4 entre el Clot Aragó i Barcelona Sants

La incidència s'ha produït per un problema que afecta el sistema de senyalització. Els trens han acumulat retards de més de 40 minuts.

RedaccióActualitzat
S'ha restablert el servei a la circulació de trens. La circulació de trens de les línies de Rodalies R1, R3 i R4 ha estat interrompuda a causa d'una avaria en el sistema de senyalització d'Adif, segons ha informat Renfe. La incidència s'ha produït sobre les 8.50 d'aquest matí i la circulació en els dos sentits està aturada entre el Clot i l'Estació de Sants. Els trens de l'R1 i l'R4 s'han desviat provisionalment per l'estació de Passeig de Gràcia. Amb aquesta aturada s'ha acumulat més de mitja hora de retard en els trens.

Renfe, però, ha estat informant als seus usuaris d'aquesta incidència a través de megafonia de trens i estacions, servei SMS, Transmet, el telèfon d'informació (900 41 00 41) i internet (www.renfe.com i rodaliesdecatalunya.cat).

Per la seva banda, la Direcció General de Protecció Civil (DGPC) ha activat la fase de prealerta del pla Ferrocat arran d'aquesta incidència.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut