Barcelona

Resolt el misteri de l'helicòpter que ha sobrevolat Barcelona aquesta nit

RedaccióActualitzat

Què feia un helicòpter sobrevolant la ciutat de Barcelona aquesta nit? El misteri, que s'ha alimentat a les xarxes després que molts ciutadans el sentissin, ja té resposta. Segons ha confirmat a TV3 l'empresa Cathelicòpters, el motiu és el rodatge d'un espot publicitari d'una gran marca esportiva.

El rodatge de l'anunci, amb el tenista Roger Federer com a protagonista, la capital catalana com a escenari i unes 150 persones implicades, es va allargar més del previst. Per aquest motiu, no es va poder complir la previsió de vol i l'aparell volava més tard de les onze de la nit, un horari poc habitual per a un helicòpter.
 

 

L'empresa que llogava l'aparell, Cathelicòpters, ha lamentat les molèsties i ha assegurat que van volar a l'altura permesa. "Quan s'està fent un espot publicitari d'aquesta categoria és normal que l'operador vulgui fer una altra passada", ha explicat a TV3 el director comercial de la companyia, Ernest Siquier. De tota manera, ha afegit, rodatges de nit com aquest són molt excepcionals i se'n fan "tres cops a l'any, com a màxim". 
 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut