Rescaten una barca que havia quedat abocada al salt d'aigua d'una presa de Texas

Els quatre ocupants de l'embarcació es van despistar i es van saltar tots els avisos de perill fins que van acabar abocats a la vora de la presa

RedaccióActualitzat

La vora d'una presa ha salvat la vida a quatre persones. La seva barca va quedar abocada al salt d'aigua, però no va acabar de caure.

Els fets han passat a Austin, a la presa Longhorn. Aquest dijous, un grup de quatre persones que anaven en un bot pel llac Lady Bird, on hi ha la presa, es va despistar i va acabar a la zona perillosa. La llanxa es va saltar les dues boies que marquen perill. Quan se'n van adonar, estaven tan a prop del salt d'aigua que la mateixa força de succió els impedia escapar-ne.

El grup va trucar a l'empresa de lloguer de la barca, que va poder lligar la llanxa i impedir que es precipités al buit. La policia local i els vigilants del llac, amb dues barques, va acabar remolcant el bot i rescatant el grup. L'operació va ser complicada, perquè corrien el risc d'acabar empenyent l'embarcació al precipici.

La presa Longhorn, construïda el 1960, té una paret d'11 metre d'alçada i una caiguda de la llanxa des d'aquest nivell hauria estat fatal.

 

ARXIVAT A:
Estats Units
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut