En aquest edifici de Catral vivien captius els dos menors
En aquest edifici de Catral vivien captius els dos menors
Catral

Rescaten dos nens que vivien des de fa set anys captius en una casa de Catral

La Guàrdia Civil ha detingut la mare dels menors, de 49 anys, i el seu company sentimental, de 30

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha rescatat a Catral, al Baix Segura, dos germans, de 15 i 17 anys, que vivien captius des de fa més de set anys en una casa. No n'havien sortit i estaven sense escolaritzar, sense rebre assistència sanitària i totalment aïllats de la societat.

Va ser la filla de 17 anys qui va aconseguir demanar ajuda per correu electrònic a la Fundació d'Ajuda a Nens i Adolescents en Risc, en un descuit de la mare. Aquesta fundació es va posar en contacte amb els serveis socials de Catral.

La Guàrdia Civil ha detingut la mare dels menors, de 49 anys, i el seu company sentimental, de 30. Es tracta d'una parella suïssa. Els imputen els delictes de maltractaments en l'àmbit familiar i detenció il·legal.

Els veïns de Catral s'han mostrat sorpresos per la situació en què vivien els dos germans. Alguns veïns han assegurat que havien vist tant a la mare com la seva actual parella al carrer i que "se'ls veia gent normal i educada". Alguns testimonis fins i tot han dit que els nens havien baixat al carrer a passejar el gos en alguna ocasió.

 

Anar al contingut