Rescaten 4 conductors que havien quedat atrapats en un túnel inundat de l'AP-7
La barca de salvament que ha rescatat 4 conductors, aquest divendres a l'AP7 a l'alçada del Pilar de Foradada (Reuters)

Rescaten 4 conductors que havien quedat atrapats en un túnel inundat de l'AP-7

Ha passat al Pilar de la Foradada, el municipi més al sud del País Valencià

Actualitzat

L'autopista AP-7 a l'alçada del Pilar de la Forada, l'últim municipi del País Valencià, ha quedat tallada aquest divendres perquè la calçada s'ha inundat completament per les intenses pluges que han caigut a la zona les últimes hores.


De fet, la inundació ha omplert un túnel de l'autopista, i els equips de rescat hi han hagut d'entrar en barca i motos d'aigua per rescatar 4 conductors que han quedat bloquejats en els seus cotxes dins del túnel, i que mentre eren a dins han hagut de pujar al sostre dels vehicles.

Hipotèrmies i un ferit

Segons han explicat els equips de rescat, els rescatats tenien hipotèrmia per l'estona que han passat dins de l'aigua, i un d'ells ha quedat ferit quan ha trencat el vidre de la finestreta per poder sortir del cotxe.

A dins del túnel hi ha bloquejats 5 o 6 vehicles, entre altres un camió frigorífic que l'acumulació d'aigua està a punt de fer bolcar. No es descarta que pugui quedar algú atrapat dins algun dels vehicles.

5 rescatats a Almeria

A la província d'Almeria durant la nit els bombers i la Guàrdia Civil han rescatat 5 persones, 4 de les quals havien quedat atrapades en 3 vehicles.

A Pulpí, a la carretera que porta a El Pozo de la Higuera, els conductors de dos cotxes amb dificultats han estat rescatats de matinada.

L'altre rescat de vehicles bloquejats per l'aigua ha estat a Huércal-Overa, on els equips d'emergències han assistit els dos ocupants d'un cotxe.

A la localitat de Taberno han rescatat un home de 76 anys que la riuada havia arrossegat, i l'han portat a l'hospital perquè rebés atenció mèdica.

 

 

Anar al contingut