Patrulla dels Mossos d'Esquadra
Els tres atacants cridaven "maricón" mentre pegaven el jove i el van deixar estès al terra, inconscient

Rescaten al Raval una dona obligada a prostituir-se en un pis on es cultivava marihuana

L'operació dels Mossos es va saldar amb dos detinguts i més de 200 plantes intervingudes

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra van alliberar dilluns una dona retinguda contra la seva voluntat i obligada a prostituir-se en un immoble del Raval de Barcelona. L'operació policial va acabar amb dos homes de 48 i 28 anys detinguts als quals la policia catalana imputa delictes de detenció il·legal, explotació sexual i contra la salut pública.

Dilluns al migdia els Mossos van rebre una trucada via 112 de la dona retinguda demanant-los ajuda. Quan la policia va arribar al lloc indicat, va trobar una dona que gesticulava i demanava socors des del balcó. Ella els continuava demanant ajuda un cop els agents van arribar a la porta del pis, ja que assegurava que no tenia claus per obrir-los i l'home que era amb ella no li permetia sortir.

Quan els agents van accedir a l'immoble van descobrir una plantació de 200 plantes de marihuana i tota la infraestructura per fer-les créixer. Alguns dels aparells per potenciar la il·luminació estaven instal·lats de forma irregular, cosa que suposava un perill per a l'edifici, asseguren els Mossos d'Esquadra en un comunicat.
 

La Unitat d'Investigació de Ciutat Vella va detenir l'home que era amb la dona retinguda i l'endemà va poder identificar el presumpte cap de la banda i detenir-lo.

L'operació es va saldar amb aquests dos arrestos, la intervenció de 217 plantes de marihuana, 10 transformadors de llum i 10 llums halògens d'alta potència. Els detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

ARXIVAT A:
DroguesMarihuanaPolicial
Anar al contingut