Rescatats des de divendres 1.290 migrants que intentaven arribar a la Península

Quatre persones han mort i 63 estan desaparegudes

RedaccióActualitzat

Fora del focus mediàtic, l'arribada de migrants a les costes andaluses no para.

El cas més dramàtic ha passat aquest diumenge al matí. Salvament Marítim ha rescatat quatre persones amb hipotèrmia en una patera mig enfonsada a prop del cap de Gata. Segons els ocupants, hi ha 43 persones desaparegudes.


Els supervivents s'estan recuperant a l'Hospital d'Almeria. Dos mitjans aeris i dos vaixells estan buscant els desapareguts, i Salvament Marítim ha demanat a les embarcacions que naveguin per la zona que estiguin alerta per si de cas poden trobar més persones a l'aigua.

 

 

Des de divendres, Salvament Marítim ha rescatat 1.290 persones que intentaven arribar per mar a la Península. També s'han trobat quatre persones mortes al mar.

A la zona de l'estret de Gibraltar i al mar d'Alborán s'han arribat a rescatar en menys de tres dies 1.138 persones de diverses embarcacions. Un ferri de Trasmediterranea que travessava l'estret s'ha desviat aquest diumenge a la tarda per rescatar els ocupants d'una patera que han pogut localitzar. Hi anaven 35 persones, entre elles un nadó. 

A les Canàries, s'han rescatat més de cent cinquanta persones que intentaven arribar a les illes en diverses embarcacions procedents del continent africà.

Els equips de salvament també busquen una patera amb unes 20 persones a bord desapareguda a alta mar a la zona de les Canàries.


 

 

ARXIVAT A:
Migracions
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut