"Requisits per ser una persona normal" es planta a Màlaga

Leticia Dolera porta la seva primera pel·lícula "Requisits per ser una persona normal" al Festival de Cine de Màlaga 2015

L'"opera prima" de Leticia Dolera "Requisits per ser una persona normal" , produït per Corte y Confección  i El estómago de la vaca amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, TVE i amb l'ajuda de l'ICEC i l'ICAA serà present en la secció oficial de la 18 edició del Festival de Málaga.

Leticia Dolera és una més de la llista d'actrius que travessa la línia per passar a dirigir aquesta entranyable comèdia que passa de la tendresa a l'absurd més delirant amb molta naturalitat. Explica que " el llargmetratge neix d'una experiència pròpia, de veure, en un moment de la teva vida que no encaixes amb el que els altres esperen de tu; és a dir que la imatge que projectes creus que no és la que hauria de ser. Penso que això li passa a molta gent. La primera reacció a això és canviar per provar d'encaixar amb els paràmetres correctes per aconseguir ser una persona normal... però que, en el fons, t'allunyes de tu mateix i del que ets".

Els embolics en què es fica la protagonista (Maria de las Montañas) interpretada per la Leticia mateixa per ser una persona normal la fan la més estrafolària de les persones. Amb ella, com a protagonista masculí Manuel Burque, guionista i monologuista en la vida real que també s'afegeix en aquesta aventura fent d'actor per primera vegada. Manuel Burque interpreta Borja, un treballador d'Ikea tranquil i sense gaire conflictes, que està a les antípodes de María. Però que com ella tampoc encaixa del tot en el que es considera políticament correcte. El cartell d'actors es completa amb Jordi Llodrà (Germà de María), Sílvia Munt (la seva mare) i Miki Esparbé (un amic especial).
 
El Festival de Màlaga se celebrarà del 17 al 26 d'abril.
 
Sinopsi:
La Maria de las Montañas és una noia de 30 anys una mica peculiar amb un objectiu clar: convertir-se en una persona normal. Per aconseguir-ho, haurà d'esbrinar primer en què consisteix això exactament. María no té vida romàntica, ni treball, l'han fet fora del pis on vivia perquè no en pot pagar el lloguer i es veu obligada a tornar a casa la seva mare amb qui no té gaire bona relació. Davant d'aquest cúmul de desastres, Maria es fa una llista dels requisits que necessita complir per convertir-se en una persona normal. En un dels moments més crítics de la seva vida coneix en Borja, un noi obsessionat a aprimar-se i establiran un pacte: ella l'ajudarà a perdre pes i ell l'ajudarà a complir un per un els requisits de la llista.   
 
Fitxa artística i tècnica:
 
Direcció i guió: Leticia Dolera
Producció executiva: Oriol Maymó
Intèrprets: Manuel Burque (Borja), Miki Esparbé (Gustavo), Sílvia Munt (Barbara), Jordi Llodrà (Àlex) i Carmen Machi (amiga de la mare), entre d'altres.
Direcció de fotografia: Marc Gómez del Moral
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut