Pla tancat de la cua a l'autopista AP-7, tallada per una intensa fumera a Cambrils com a conseqüència d'un incendi de vegetació. Imatge de…
Pla tancat de la cua a l'autopista AP-7, tallada per una intensa fumera a Cambrils com a conseqüència d'un incendi de vegetació. Imatge del 6 de març del 2017. (Horitzontal)

Reobren l'AP-7 en sentit sud a Cambrils, al punt tallat per l'incendi a una finca al costat de l'autopista

ACN Cambrils.-El Servei Català del Trànsit ha informat que cap a tres quarts de set de la tarda s'ha obert l'AP-7 en sentit sud a l'altura de Cambrils (Baix Camp). Encara està tallada en sentit nord i es fan desviaments per la N-340. La circulació a la via ha restat alterada a partir de les tres de la tarda per un incendi en unes restes vegetals. El foc s'ha iniciat a dos quarts de tres del migdia en una finca situada a la partida de Vilagrassa, a tocar de l'autopista, concretament a l'alçada del quilòmetre 261. La densitat del fum ha obligat a tallar la via en els dos sentits des del quilòmetre 257 fins al 265. El vent ha dificultat les tasques d'extinció d'un foc en el qual treballen sis dotacions dels Bombers de la Generalitat.

(S'ha afegit el detall de la reobertura de l'autopista en sentit sud)El sotscap territorial de Tarragona dels Bombers, Vicente Hernàndez, ha explicat que l'incendi s'ha originat en unes restes de poda i que, com a conseqüència del fort vent que bufa a la zona, ha arribat fins a la mitjana de l'autopista, on ha cremat una filera de xiprers. L'extinció del foc es fa a través de línies d'aigua i amb l'ajuda d'una retroexcavadora que tira sorra damunt les restes de poda.

Anar al contingut