Castelló d'Empúries

REM obrirà el "Doctor Loft" de Castelló d'Empúries

Castelló d'Empúries, a l'Alt Empordà, serà aquest any l'escenari del macrofestival d'estiu que organitza la promotora Doctor Music, i que tindrà com a cap de cartell el grup nord-americà REM. Avui han confirmat que el festival, batejat amb el nom de "Doctor Loft", es concentrarà en un sol dia, entre la matinada del dia 6 de juliol i el matí del dia 7. El festival es farà en uns terrenys de 16 hectàrees, on s'instal·larà la carpa més gran que s'ha construït fins ara a l'Estat, amb capacitat per a 14.000 persones.

Actualitzat
El festival Doctor Loft arribarà aquest juliol a Castelló d'Empúries. El festival tindrà dos escenaris, a tocar de la carretera de Roses, i es distribuirà amb dos escenaris. Una carpa gegant, amb capacitat per 14.000 persones, acollirà les actuacions d'una vintena de discjocqueis. A l'altra, dedicada al pop rock, hi actuaran grups com REM.

Segons l'aclade d'aquesta localitat de l'Alt Empordà, el festival serà important perquè promocionarà la ciutat al costa de noms de grups famosos a escala mundial. S'espera que entre 15.000 i 50.000 persones puguin assisitr al festival. Les entrades es poden comprar a través de ticktackticket.
Anar al contingut