Jordi Pujol Ferrusola surt, en un vehicle policial, del complex de la Verneda
Jordi Pujol Ferrusola surt, en un vehicle policial, del complex de la Verneda
Barcelona

Registren cases i despatxos dels Pujol en la investigació sobre el fill gran

Segons la policia, Jordi Pujol Ferrusola l'han portat a Barcelona i està present en els escorcolls a casa seva i al seu despatx

RedaccióActualitzat

Agents de la Policia Nacional han registrat aquest dimecres diversos habitatges i despatxos de la família Pujol. Els registres han començat al matí a la casa de l'expresident Jordi Pujol, a la ronda del General Mitre de Barcelona. Es tracta d'un registre ordenat pel jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata, que porta les investigacions sobre el patrimoni familiar i en què buscaven documentació relativa al seu fill gran.

La Policia també ha registrat l'habitatge familiar que l'expresident té a Queralbs, al Ripollès. A banda d'aquests dos domicilis, també s'han escorcollant els despatxos de l'expresident català i del seu fill, Jordi Pujol Ferrusola, i l'habitatge d'aquest. Pujol Ferrusola ha estat traslladat al complex policial de la Verneda. 

 

 

Els agents, membres de la UDEF, han entrat a casa de l'expresident l'endemà que De la Mata en decretés presó incondicional de Jordi Pujol Ferrusola, per l'evasió d'un "mínim" de 30 milions d'euros des que es va començar a investigar la família el 2012. Pujol Ferrusola l'han portat a Barcelona i ha estat present en els escorcolls que s'estan fent.

♦ 18 d'abril - El jutge acusa el fill gran de l'expresident Pujol d'amagar milions d'euros

L'expresident Jordi Pujol ha sortit de casa pocs minuts després de l'arribada dels policies. Ha sortit acompanyat de l'advocat Albert Carrillo, ha pujat a un cotxe i ha marxat.

 

Segons han explicat fonts policials, Jordi Pujol pare ha anat al despatx que té al carrer Calàbria de Barcelona, que també ha escorcollat la policia. Pujol l'ha abandonat al migdia.

 

Segons l'agència EFE, la policia buscava documentació sobre els moviments de diners de la família, en concret d'una empresa que compartien Marta Ferrusola i el seu fill gran i que se sospita que va servir per desviar diners a l'estranger. Als voltants de la una del migdia s'ha acabat l'escorcoll al despatx de Jordi Pujol Ferrusola de Barcelona, i tant ell com els agents han marxat amb destí desconegut.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut