Un investigador inspecciona part del material recuperat de l'avió sinistrat. (Foto: Reuters)
Un investigador inspecciona part del material recuperat de l'avió sinistrat. (Foto: Reuters)
Nova Delhi

Recuperen la caixa negra de l'avió que es va estavellar a Mangalore i va causar 158 morts

Les autoritats índies han obert una investigació per determinar les causes de l'accident d'avió que va costar la vida a 158 persones a la ciutat de Mangalore. Els equips de rescat que rastregen la zona del sinistre ja haurien trobat la caixa negra de l'avió, segons agències d'informació locals. L'avió va sortir de la pista durant la maniobra d'aterratge i va acabar precipitant-se per una vall, on es va estavellar i incendiar. Tot i això, hi van haver vuit supervivents. La ubicació de l'aeroport, situat sobre un turó; les dimensions de la pista, i la zona de seguretat podrien haver contribuït a la tragèdia.

Actualitzat
24 hores després de la tragèdia aèria que va costar la vida a 158 persones a Mangalore, els equips de rescat han trobat la caixa negra de l'avió. La informació que contingui podria ajudar a aclarir les causes del pitjor accident a l'Índia en l'última dècada.

Fonts policials i de l'aerolínia Air India citades per les agències IANS i PTI informen de la troballa de la caixa. La Direcció General d'Aviació Civil (DGCA), que està a càrrec de la investigació del sinistre, encara no ha confirmat la informació. Aquesta agència encapçala la investigació que ha obert el govern indi per aclarir els fets. Fins al moment, s'han identificat un total de 128 cadàvers.

A l'accident hi va haver vuit supervivents, només tres d'ells ferits greus, que continuen ingressats en diversos hospitals de Mangalore. Segons fonts mèdiques, tots estan fora de perill.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut