Recordes la primera vegada? Aquestes cançons t'hi faran pensar

La primera vegada que fas una cosa sempre és la més pura, la que et trasbalsa més. No hi encara expectatives, ni comparacions possibles; l'impacte que reps és immediat, sense intermediaris; és la primera glopada, la que et deixa un regust dolç per sempre.

Actualitzat

Al Celobert repassarem algunes cançons que parlen de primeres vegades: el primer enamorament, el primer petó, el primer desengany, el primer fill...  Cançons que parlen d'una emoció i una màgia irrepetibles. 

 

MAZONI I LA PRIMERA EXCURSIÓ 

Jaume Pla, més conegut com Mazoni, fa memòria dels primers cops més importants de la seva vida: la primera excursió a l'escola, els primers petons a l'estiu, en una de les seves cançons més expansives i  lluminoses.

 

BRIGHT EYES I LA DONA DELS SEUS SOMNIS 

Per Connor Oberst, líder i compositor de Bright Eyes,  el dia que va conèixer la seva parella va decidir que, a efectes emocionals, era el primer dia de la seva vida.

 

SADE I EL PRIMER PETÓ 

Ja te raó la Sade, cap petó com el primer, oi? Tot i que molts, sentint la cançó, es pensaven que parlava d'una cosa més definitiva... Recordeu el videoclip? Es va rodar a Huelva en gloriós blanc i negre.. Els vuitanta en estat pur!. 

 

PULP: PARLEM DE SEXE

Jarvis Cocker,  el que va ser líder dels Pulp,  ho té clar: el primer cop és un desastre, vas massa embalat o massa perdut i la persona que t'acompanya tampoc en té gaire idea. El problema és que aquestes coses no es planifiquen, surten com surten, i molt sovint t'aferres al que tens al teu abast.

 

LA PRIMERA AMB DAVID CARABÉN

Lluís Gavaldà ha convidat a David Carabén, líder dels Mishima, a parlar de primeres vegades. Música, tele, amor i moltes coses més en aquesta conversa que aquí teniu en versió íntegra. 

 

LA PLAYLIST DEL PROGRAMA 

Aquí tens l'enllaç a llista de reproducció del capítol de "el Celobert", "La primera vegada" a spotify. Amb Sade, Mazoni, Pulp, i Bright Eyes, és clar. Però tamnbé amb Serrat, The National, Sheryl Crow o Kanye West, entre d'altres. 

 

 

Anar al contingut