Actuació durant la "Festa dels súpers"
Actuació durant la "Festa dels súpers"

Rècord d'audiència digital del canal Super3

El mes d'octubre, el canal Super3 ha registrat una xifra rècord d'usuaris i de pàgines vistes a internet des de l'estrena del nou portal, l'any 2016, i amb un increment en el nombre d'usuaris del 25% respecte al mateix mes de l'any passat. Els espais més vistos del mes han estat de producció pròpia: "Info K", l'espectacle de la Festa dels Súpers i les històries de la família del Super3. També cal destacar el gran increment de consum de vídeo a través del servei a la carta HbbTV per a televisors connectats. El mes d'octubre també ha estat un mes de rècord pel que fa a les altes de súpers nous.

Actualitzat

Aquest mes d'octubre, el canal Super3 ha aconseguit la xifra més alta en usuaris únics des de l'estrena del nou portal, al juny del 2016. El nombre d'usuaris únics del mes d'octubre ha estat de 277.155 i també és el rècord pel que fa a pàgines vistes, amb 2.355.986.

Aquestes xifres són les terceres millors de la història de la web del Super3 des que se'n tenen dades. El creixement en el nombre d'usuaris únics respecte a l'octubre de l'any passat ha estat del 25%. Pel que fa a vídeo a la carta, l'increment d'usuaris únics respecte a ara fa un any és del 27%. El nombre de reproduccions durant el mes d'octubre ha estat d'1.314.550.

Els tres programes més vistos del mes d'octubre són de producció pròpia. L'espai "Info K" lidera la classificació amb gairebé 50.000 usuaris únics durant el mes passat. En segon lloc hi ha l'espectacle de la Festa dels Súpers i les històries de la Família del Super3 ocupen el tercer lloc de la llista. Aquests dos últims són els programes del canal que generen més consum de vídeo. Tots dos estan per sobre de les 140.000 reproduccions a l'octubre. A la llista dels deu programes més vistos a internet també hi ha altres espais de producció pròpia, com "Una mà de contes", "MIC", "Dinàmiks", "Kukurota" i "Rat Rank".

El vídeo més vist del mes ha estat el programa especial de l'"Info K" que es va fer l'endemà de l'1 d'octubre amb 18.000 usuaris únics. L'espectacle de la Festa dels Súpers, en només una setmana, ja és el segon vídeo més vist del mes d'octubre amb gairebé 9.000 usuaris. Els vint vídeos més vistos d'aquest mes d'octubre són tots de programes de producció pròpia del canal Super3.

Des que es va estrenar el servei a la carta HbbTV del Super3 per a televisors connectats, el passat mes de juliol, el consum de vídeo en aquesta plataforma no ha parat de créixer i ja iguala el consum de vídeo de l'app del Super3.

Més súpers nous

El mes d'octubre també ha estat de rècord pel que fa a les altes de súpers nous, amb un registre de prop de 7.000 altes de súpers nous. Aquesta és la millor dada mensual de tot l'any, a la qual han contribuït les 1.226 altes fetes durant la Festa dels Súpers. Quant a les renovacions dels carnets ja existents, durant el mes d'octubre se'n van fer 1.995, la tercera millor dada del que portem d'any. 1.147 d'aquestes renovacions es van fer durant el cap de setmana de la Festa del Súpers.

Pel que fa als concursos, en total han participat 22.325 súpers a totes les propostes del mes. Les propostes amb més participacions han estat "Super3 et convida a PortAventura Park per Halloween", el concurs carnet de la Festa dels Súpers, els concursos de les pel·lícules "Kikoriki" i "Gats", el concurs del "Rat Rank" sobre el grup Blaumut i les propostes "Fes-te una foto a la Festa" i "Inforeporter de l''Info K' a la Festa".

super3.cat

 

Anar al contingut