Barcelona

Rècord d'assistència en la dotzena Festa dels Súpers, amb 380.000 persones

Unes 380.000 persones han participat aquest cap de setmana a la Festa dels Súpers, que s'ha celebrat a Montjuïc. La dotzena edició ha estat la més participativa de la festa i ha servit perquè uns 5.000 nens i nenes es donessin d'alta i altres 6.000 renovessin la seva adscripció al club. Els infants han pogut gaudir de l'espectacle que oferien més de 700 artistes i participar en més de 70 activitats com exhibicions del gos d'atura català, colles de geganters i bastoners, de diables i taller de capoeira. Tot plegat, amb la companyia dels personatges del Club Súper3: en Fluski, la Lila, el senyor Pla i tota la colla.

Actualitzat
La Festa dels Súpers va congregar unes 170.000 persones aquest dissabte i aquest diumenge, la darrera jornada, han participat uns 210.000 nens i nenes i les seves famílies. Aquest diumenge, el moment de més persència de públic ha coincidit al migdia amb l'actuació dels personatges del Club Super 3. 

A la tarda, també ha tingut molt d'èxit l'espectacle "Tots som súper" i en la gimcana organitzada pel club han participat unes 30.000 famílies. A la festa, s'hi ha pogut arribar amb autobusos gratuïts des de la plaça d'Espanya i també des de la parada del funicular.
Anar al contingut