Facebook

Recomana'ns un grup del Facebook!

Estem buscant els millors grups i pàgines en català dins la xarxa social més coneguda del moment. Si en coneixes alguns que t'interessi recomanar als altres, digue'ns-ho via comentari, tweet o al mateix Facebook.

Actualitzat
Portem mesos buscant aquells grups i pàgines del Facebook creats per internautes catalans, que destaquen, per un motiu o altre, sobre la resta. Potser és la seva utilitat o la seva originalitat allò que els fa ser una mica més especials. En tot aquest temps, us hem mostrat grups de la xarxa, ben variadets, i hem tocat temàtiques tan allunyades com la filosofia, l'economia, la literatura o la senzillesa d'una de les arts més difícils de dominar com és la de fer riure.

Gràcies a les vostres recomanacions hem ampliat el llistat de grups del Faceboock. Són col·lectius que no només es relacionen, sinó que també aprenen, s'informen, s'organitzen, es diverteixen o s'apassionen en la nostra llengua. I és per tot això que volem ampliar, encara més, aquesta llista de grups que parlen en català a la xarxa.

Si en coneixes algun que creus que ens pot interessar, envian's el nom o l'adreça al correu, deixa un comentari a la pàgina, fes-nos un tweet o comenta-ho al mateix Facebook i li donarem veu perquè ressoni per tota la xarxa.

Els grups i pàgines que estem buscant haurien de tenir interès general, ser de bon gust, estar escrits i comentats principalment en català i comptar amb una actualització constant.

Ajudan's a seguir el moviment del català a la xarxa!

Afectats/des d'acúfens o tinnitus. Bona part de la població pateix, temporal o crònicament, de sentir sorolls que no són reals. Això pot provocar molts problemes de salut. Aquest grup s'ha creat perquè els afectats puguin compartir experiències.

Bolets, és un grup de Facebook que serveix per trobar informació sobre tota mena de bolets. Pots penjar una foto dels bolets que has collit i un micòleg te'ls identifica per saber si són comestibles o no. A més, hi trobaràs tota l'actualitat sobre aquest apassionant món.

Rural Knitting El Pla, és un grup de Facebook creat per promoure la versió rural de l'Urban Knitting, una iniciativa sorgida a diferents llocs del món que consisteix en "vestir" mobiliari urbà amb teixit de punt. La versió rural però. té com objectiu "vestir" un tractor!

Denominació d'Origen Catalunya, és l'espai del Facebook on un grup de professionals del vi promouen la qualitat dels vins amb DO Catalunya, amb una visió innovadora i creativa.


Ajuda'ns a descobrir els grups i pàgines del Facebook. Deixa'ns als comentaris alguna recomanació i la destacarem aquí.
** Pots consultar les recomanacions del mes d'abril, les recomanacions dels mesos anteriors i les del desembre de 2010 al març de 2011. També del maig de 2011 i les del juny, juliol, agost.
Anar al contingut