La carretera LV-9047 tallada entre Sant Llorenç de Montgai i Camarasa (CCMA)

Reclamen que s'aturin les voladures a la Paret de l'Os de Sant Llorenç de Montgai

150 persones s'han manifestat contra les obres que fa la Diputació de Lleida en aquesta zona, molt coneguda pels escaladors, i que han tallat la carretera entre Sant Llorenç i Camarasa

Escaladors, ecologistes i veïns de la zona volen que s'aturin les obres que fa la Diputació de Lleida amb l'objectiu d'evitar despreniments de roques a la carretera que uneix Sant Llorenç de Montgai amb Camarasa, a la Noguera, que continua tallada.

150 persones s'han concentrat a Sant Llorenç de Montgai per protestar contra les obres de sanejament a la Paret de l'Os, una zona clàssica d'escalada. Denuncien que les obres són "improvisades i desproporcionades" i que també afecten l'espai natural.

 

L'actuació, amb voladures controlades, va començar el 31 d'agost i ja hauria d'estar acabada, però s'ha complicat perquè han caigut més roques de les que s'havia calculat i s'han fet malbé part de les vies habilitades per als escaladors.

Protesta per demanar l'aturada de les obres que fa la Diputació de Lleida (ACN/Anna Berga)

Des de la Diputació, defensen que es tracta d'unes obres consensuades i necessàries per garantir la seguretat de les persones en aquesta zona de la Noguera.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut