Ana de Armas a la presentació de la nova pel·lícula de James Bond
Ana de Armas es va fer coneguda amb la sèrie "El internado" i ha actuat en films com la nova entrega de l'agent 007 (Europa Press)
Estats Units

Reclamen cinc milions de dòlars per haver eliminat Ana de Armas del film "Yesterday"

Dos espectadors dels Estats Units van llogar la pel·lícula després de veure un tràiler on sortia l'actriu

RedaccióActualitzat

Dos fans d'Ana de Armas van decidir llogar "Yesterday" per veure-la actuar, però es van acabar trobant que no sortia per enlloc del film. Conor Woulfe i Peter Michael Rosza han denunciat la productora Universal per publicitat enganyosa. Reclamen cinc milions de dòlars, en una demanda que s'ha tornat viral però que té poc recorregut.

Els dos demandants van llogar la pel·lícula a Amazon Prime per 3,99 dòlars després de veure el tràiler on apareixia l'actriu cubana. Woulfe, de Maryland, i Rosza, de San Diego, són grans fans de l'actriu i de la seva fulgurant carrera, amb papers a "Blade Runner 2049", "Knives out" i "No time to die".


Motius de guió

Són moltes les superproduccions de Hollywood que demanen més intèrprets dels que acaben sortint al tall final de la pel·lícula. La caiguda d'Ana de Armas a les sales d'edició es deu a un motiu de guió, com va aclarir el guionista de "Yesterday", Richard Curtis.

"Aquesta va ser una retallada molt traumàtica, perquè ella era brillant. Vull dir, realment sortia radiant, però és una d'aquestes coses on, tot i protagonitzar algunes de les nostres escenes favorites de la pel·lícula, vam haver de tallar-les pel bé del conjunt."

La participació d'Ana de Armas al film sota el nom de Roxane feia ombra a la història d'amor principal entre el protagonista, interpretat per Himesh Patel, i la seva manager, interpretada per Lily James.

Una de les escenes on surt l'actriu ha transcendit a YouTube. Es tracta d'una escena on el protagonista és convidat al programa de James Corden i li dedica "Something" de George Harrison.


Una demanda de poc recorregut

La pel·lícula "Yesterday" explica la història de Jack Malik (Himesh Patel), un cantant frustrat del Regne Unit que viu un fet extraordinari: ningú recorda l'existència del grup més conegut del món, els Beatles. El seu camí a la fama serà fulgurant recordant i tocant les cançons del grup de rock, fent-les passar per seves.

La trama no ha estat suficient per satisfer els demandants i així ho ha manifestat el seu advocat.

"Atès que se'ls va prometre una pel·lícula amb Ana de Armas en el tràiler de 'Yesterday', i que el que van obtenir va ser un film sense rastre de l'actriu, els nostres clients no van obtenir gens de valor a canvi del que van pagar."

La denúncia ha estat desestimada en múltiples ocasions pel tribunal d'apel·lacions i no s'espera que tingui gaire més recorregut.

ARXIVAT A:
CinemaEstats Units
Anar al contingut