Recital de la Vella en el primer diumenge de Santa Tecla

RedaccióActualitzat

Nova exhibició de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Ha estat a Tarragona, en el primera diada de les festes de Santa Tecla. El festival ha començat amb el quart 2 de 8 sense folre. No és el millor dels quatre que han descarregat aquesta temporada, però és que el llistó està molt alt. En tot cas, no ha perillat en cap moment.

En la segona ronda, han afrontat el 4 de 9 sense folre. Li tenien ganes, perquè per Sant Fèlix només el van carregar. Deute saldat, i de quina manera, amb solvència i seguretat. La cirereta del pastís, el quart 5 de 9 amb folre consecutiu d'enguany. La Vella te més rocs a la faixa, però tenen algun lesionat i per això han acabat amb el pilar de 6.

La Jove, feina a mitges

Quan una colla carrega el 5 de 9 amb folre i el 4 de 9 amb folre i pilar, la diada sempre és bona, però la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona en volien més i per això han sortit una mica decebuts. De sortida, han apostat per una estructura molt consolidada, el 9 de 8, que han descarregat sense problemes. A la segona, el 5 de 9 amb folre, el seu castell franquícia, però se'ls ha tornat a complicar. L'han carregat, l'han defensat al límit, però ha caigut.


 

I per defensa, la que han fet, a la tercera ronda, del 4 de 9 amb folre i pilar. Algú va dir que la Jove no defensava prou els castells. Que miri el vídeo i que s'empassi les seves paraules:

Simplement espectacular. L'han carregat apel·lant a l'èpica i ha caigut amb el dubte de si hagués arribat més lluny si la descarregada del pilar hagués estat més suau. Han acabat completant el pilar de set amb folre.


Els Verds ensopeguen amb el 3 de 9 amb folre i pilar

Els Castellers de Vilafranca han començat molt bé. Descarregant el sisè 2 de 9 amb folre i manilles de la temporada. Els problemes han arribat a la segona ronda, amb el 3 de 9 amb folre i pilar. El castell ha caigut per dalt i ha arrossegat tota l'estructura. La llenya ha fet replantejar la diada als Verds. Han descarregat sense problemes els dos castells de 9 bàsics i el pilar de 7 amb folre.

 

Els Xiquets, sense castells de 9

Fer el primer castell de 9 de la temporada era l'objectiu dels Xiquets de Tarragona. Però no ha pogut ser, han desmuntat els dos que han intentat. De fet, la seva actuació ha estat condicionada per la caiguda en el 5 de 8 amb què han començat. Han sortit de la plaça de la Font amb els dos castells de 8 bàsics descarregats.

ARXIVAT A:
Castellers
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut