Futbol

Raúl Tamudo deixa la capitania de l'Espanyol en favor de Dani Jarque

Amb només Moisés i Román, el jove Sielva i Ángel, i tenint en compte que Pochettino no compta amb Lola, l'Espanyol busca ara un mig centre defensiu de garanties per intentar tancar la plantilla. Ramon Planes, director esportiu del club blanc-i-blau, ha dit que continua a la recerca d'un jugador amb aquest perfil per reforçar l'equip i donar resposta a les necessitats de l'entrenador. Des de Peralada, la notícia destacada del tercer dia de feina de l'Espanyol és que Raúl Tamudo deixa de ser el capità de l'equip.

Actualitzat
Ha estat Mauricio Pochettino qui ha confirmat que a partir d'ara la capitania i el braçalet serà per a Dani Jarque. El defensa central guanya pes a l'equip en el que sembla un transvasament d'influències al vestidor. De la Peña i Dani García completaran el trio de capitans.

Tot i que Tamudo tenia la intenció de deixar el club, des de l'Espanyol s'assegura que no ha arribat cap oferta pel davanter. No es descarta tampoc que pugui deixar la disciplina de l'equip d'aquí al final de la pretemporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut