Espanyol

Raúl Rodríguez espanta els alarmistes i es mostra confiat amb el futbol practicat per l'Espanyol

L'Espanyol continua preparant a consciència la visita diumenge de l'Atlètic de Madrid a Cornellà-el Prat amb l'objectiu de trencar la ratxa de quatre jornades consecutives sense guanyar. Després de treballar aquest matí a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, l'equip continua sense poder desprendre's de les veus que qüestionen el seu joc i, especialment, la seva qualitat ofensiva. I si dimecres va ser Pochettino qui va defensar amb dades el futbol practicat, aquest dijous ha estat el central Raúl Rodríguez qui ha insistit a l'hora de deixar enrere els alarmismes i mantenir-se fidels a l'estil de joc desplegat fins ara.

Actualitzat
La plantilla blanc-i-blava, com Pochettino, es manté ferma i no es deixa endur per les alarmes generades per culpa dels fluixos resultats aconseguits darrerament. Aquest cop, ha estat el jove Raúl Rodríguez l'encarregat d'expressar la unió que viu el vestidor i sortir en defensa de l'estil de joc practicat per l'equip. És cert, també, que el defensa ha reconegut que cal millorar en alguns aspectes per retrobar-se amb el triomf.

A Múrcia, Javi Márquez ja ha rebut l'alta hospitalària després de ser operat ahir del turmell mentre Pandiani i, sobretot, Sergio García tenen opcions de tornar a la convocatòria aquest cap de setmana. En canvi, pràcticament està descartada la tornada de Javi López.

Derbi a Sant Adrià

Un cop acabat l'entrenament, molts dels membres del primer equip han seguit el derbi entre els juvenils de l'Espanyol i el Barça disputat aquest migdia a la ciutat esportiva blanc-i-blava. Joan, en el minut 20, ha avançat els locals però els blaugranes han reaccionat bé i gràcies a Dongou han pogut aconseguir l'empat a un definitiu només començar la segona meitat. Aquest resultat deixa l'Espanyol com a líder, quatre punts per sobre del Barça, que ha disputat un partit menys que els blanc-i-blaus.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut