L'Audiència de Barcelona
L'Audiència de Barcelona
Barcelona

Ratifiquen la pena de 1.000 euros de multa per a un mosso que va pegar a un menor

L'agressió va passar després que la mare del mosso l'esquadra l'avisés que un grup de joves li havien robat una tortuga de l'hort

RedaccióActualitzat

L'Audiència de Barcelona ha confirmat la pena de multa de 1.000 euros per a un mosso d'esquadra que va ruixar amb esprai i va apallissar un menor que havia entrat a robar a l'hort de la seva mare.

En la seva sentència, l'Audiència desestima el recurs presentat per l'agent i confirma les penes de multa que se li van imposar per un delicte de lesions.

La fiscalia li demanava dos anys de presó pels fets que van passar el 2009 a Sant Boi de Llobregat, però el jutge el va condemnar a aquesta multa tenint en compte com a atenuant el fet que el cas va estar aturat al jutjat més de tres anys sense causa justificada.

El mosso, que estava fora de servei, va perseguir els menors que havien robat una tortuga i havien deixat anar deu ocells de l'hort de la seva mare. Els va ruixar amb esprai d'autodefensa. Tots van poder fugir menys un. A aquest el va tornar a ruixar, el va fer agenollar-se a terra i li va clavar un cop de genoll a la cara.

Anar al contingut