Barcelona

Ramon Pellicer parla amb tu!

Aquest dijous, 27 de març, el presentador del "Telenotícies vespre" de TV3, Ramon Pellicer, parlarà a través d'internet amb els usuaris del 3cat24. El xat es farà d'una a dues del migdia i el contingut íntegre es publicarà posteriorment al portal. Des d'aquí podeu deixar les vostres preguntes per endavant.

Actualitzat
Ramon Pellicer (Barcelona, 1960) és actualment l'editor i presentador del "Telenotícies vespre" de TV3, juntament amb la periodista Raquel Sans. Aquesta nova etapa la va començar al març del 2007, poc després de deixar la presentació del programa "Entre línies", un "news magazine" setmanal que es va començar a emetre l'any 1998 i que combina reportatges de caire social.

La seva carrera professional ha estat vinculada principalment a la televisió pública catalana, i també ha passat per Televisió Espanyola (1993-98), on es va fer càrrec de la presentació i direcció de la segona edició del telenotícies.

Pellicer va entrar a formar part de TV3 el 1988 i des de llavors ha dirigit, presentat i col·laborat en desenes de programes informatius i d'actualitat. En són exemples l'espai de debat Domini públic (1998), el magazín d'estiu Tr3s D (2005) o presentacions puntuals com la Marató del 2004, dedicada al càncer i en què es va aconseguir un rècord de donacions.

Des del setembre del 2007, la popularitat d'en Ramon Pellicer s'ha disparat a causa també del seu personatge caracteritzat que Carlos Latre imita en el programa d'humor estrella de TV3, el Polònia.

Aquest dijous, 27 de març, Ramon Pellicer serà el convidat del xat del 3cat24 per parlar amb vosaltres. El xat es farà de d'una a dues del migdia i el contingut íntegre es publicarà posteriorment al portal. Podeu deixar les vostres preguntes per endavant aquí mateix o enviar-les a la bústia de correu electrònic elmeu3cat24@tv3.cat i les anirem publicant. El moderador del xat les farà arribar en directe al convidat.

Per participar-hi caldrà registrar-se, encara que també serà accessible a tothom que simplement vulgui assistir al diàleg. Us hi esperem!
Anar al contingut