Ramon Mirabet, Mikel Erentxun i Andrea Motis, caps de cartell del festival solidari Musicveu

ACN Vilafranca del Penedès - La novena edició del festival solidari Musicveu l'encapçalen els concerts de Ramon Mirabet, Mikel Erentxun i Andrea Motis trio. La programació, presentada aquest dimarts, arrencarà el 6 de gener amb el 'Concert d'any nou' de l'Orthemis Orquestra i acabarà el 22 de juliol amb 'Homenatge a les dones del mar' de Dones de Sal. Durant set mesos, el festival desplegarà dotze concerts, tres activitats esportives i socials, i quatre xerrades vinculades a la salut. A part d'ampliar la programació, el Musicveu també estrena emplaçaments: a l'habitual auditori de Cal Berger s'hi sumen diversos cellers de l'Alt Penedès, espais culturals de Vilafranca i l'Espai Far de Vilanova i la Geltrú. La recaptació es destinarà a Amics Joan Petit - Nens amb càncer.

La programació musical la completen The Gourmets Vocal Quartet, The Black Barbies, Alba Carmona, la Polifònica de Vilafranca i l'Orquestra de Cambra de Terrassa, Fredi's Jazz Band, Manel Fuentes & The Spring's Team i Clarence Bekker Band.

La Fundació Pinnae, organitzadora de la cita, també ha detallat les noves activitats esportives i socials: una caminada solidària contra el càncer a la Muntanyeta d'Olèrdola i l'espectacle infantil Clown Internacional, de la companyia Chikaka Magic Xou. Al mateix temps, s'han inclòs a la programació quatre xerrades a càrrec d'especialistes en oncologia, psicologia i nutrició dels hospitals Sant Joan de Déu i Vall d'Hebron.

Anar al contingut