Vic

Ramon Espadaler entra al govern per dirigir Interior

L'any 2001 es va convertir en el conseller més jove de l'últim govern Pujol encapçalant Medi Ambient. Fa molts anys que és diputat al Parlament i aquesta última etapa ha estat el portaveu adjunt del grup parlamentari de CiU. A UDC, és el president del consell nacional des de fa gairebé deu anys.

RedaccióActualitzat
Ramon Espadaler serà el nou conseller d'Interior de la Generalitat en substitució a Felip Puig. Espadaler va néixer a Vic l'any 1963 i és militant d'Unió Democràtica des del 1988.

Llicenciat en Història Medieval, va iniciar l'activitat política en l'àmbit municipal, primer com a regidor a l'Ajuntament de Sant Quirze de Besora i més tard com a tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Vic, la ciutat on resideix actualment.

L'any 2001 es va convertir en el conseller més jove de l'últim govern Pujol, en substitució també de Felip Puig, però aleshores al capdavant del Departament de Medi Ambient. També ha estat Director General d'Administració Local.

Fa molts anys que Espadaler és diputat al Parlament de Catalunya i aquesta última etapa ha estat el portaveu adjunt del grup parlamentari de CiU. A Unió Democràtica, ocupa la presidència del consell nacional des de fa gairebé deu anys.
Anar al contingut