Madrid

Rajoy vol fer a Catalunya "el mateix" que al País Basc perquè hi cal un "canvi polític urgent"

El líder del PP, Mariano Rajoy, també ha comentat la convocatòria d'eleccions a Catalunya el 28 de novembre que ve. Rajoy ha assegurat que la seva formació farà a "Catalunya el mateix que ha fet al País Basc" i "donarà suport" al partit que defensi les mateixes polítiques. "No renunciem ni a estar al govern ni a no estar-hi", ha assegurat Rajoy en declaracions a Popular TV, i ha insistit que el canvi de política a Catalunya és "urgent i necessari".

Actualitzat
Mariano Rajoy ha assegurat que el PP no té cap pacte amb ningú. La seva prioritat és que si el PP és "imprescindible" per aquest canvi, el suport obtingut a les urnes s'haurà de notar a les polítiques que s'apliquin.

Rajoy ha afegit, a preguntes dels periodistes, que és conscient que a Catalunya hi ha gent que creu que a la resta d'Espanya hi ha un sentiment anticatalanista i que es presenta el PP com a "instigador", cosa que no es correspon, ha dit, a la realitat. "Jo no veig aquest sentiment anticatalà", ha insistit Rajoy, que ha assenyalat, respecte al seu partit, que n'hi ha molts que han tingut com a eix de la seva campanya "ficar-se amb el PP", particularment -ha dit- el PSC.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut