Madrid

Rajoy i Sánchez es reuniran divendres al Congrés, enmig de retrets mutus

El PSOE retreu a Rajoy que tingui més pressa a entrevistar-se amb el líder de Ciutadans, Albert Rivera, que amb Sánchez, i el PP critica que el candidat socialista no sigui capaç de quadrar la seva agenda amb la del president del govern espanyol

RedaccióActualitzat

El president del govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy, i el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, es reuniran finalment aquest divendres a les cinc de la tarda al Congrés dels Diputats, segons han confirmat fonts del PP. Serà l'última entrevista de la ronda de contactes polítics del candidat socialista de cara al debat d'investidura.

Sánchez va convidar Rajoy a reunir-se demà a la cambra baixa, però el líder del PP va respondre que aquest dia no podia i li va oferir la possibilitat que fos dijous o divendres. El secretari general del PSOE ha retret a Rajoy que tingui més pressa a entrevistar-se amb el líder de Ciutadans, Albert Rivera, que amb ell, que és qui té el mandat per formar govern, segons han informat fonts del PSOE. El cap del govern en funcions tindrà una trobada amb Rivera demà al matí.

Enmig d'aquest clima de tensió entre el PP i el PSOE, els populars han respost que estan sorpresos que Sánchez no sigui capaç de quadrar la seva agenda amb la del president del govern espanyol. La vicepresidenta del govern en funcions, Soraya Sáenz de Santamaría, ha demanat avui "sinceritat" amb els espanyols al líder del PSOE, i ha advertit que, "en temps d'inestabilitat, cal anar a opcions segures". Sáenz de Santamaría també ha dit que no entén que a Sánchez no li agradi que el president en funcions es vegi amb el president de Ciutadans.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut