Mariano Rajoy i Javier Maroto amb les seves parelles
Mariano Rajoy i Javier Maroto amb les seves parelles
Vitoria

Rajoy i la cúpula del PP assisteixen al casament de Javier Maroto amb el seu nòvio

La cúpula del PP, amb Mariano Rajoy al capdavant, assisteixen al casament del vicesecretari popular Javier Maroto a Vitòria

Actualitzat

Mariano Rajoy finalment ha assistit a la festa posterior al casament del vicesecretari general del Partit Popular i exalcalde de Vitòria, Javier Maroto.

Una assistència amb què s'ha especulat durant setmanes i que s'ha rebut com un gest de suport del president popular als matrimonis homosexuals.

Tot i que els dirigents populars no van assistir a la cerimònia civil celebrada a l'Ajuntament de Vitòria el matí de divendres, sí que van anar a la celebració que es va fer després.

A més de Mariano Rajoy, la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría, la número dos del PP, María Dolores de Cospedal, Javier Arenas, Andrea Levy, Pablo Casado, Carlos Floriano y Jorge Moragas han volgut acompanyar Javier Maroto en la celebració del seu matrimoni amb Josema Rodríguez, la seva parella durant 19 anys

Els sectors més conservadors del PP han rebutjat frontalment el matrimoni homosexual. El partit va recórrer l'any 2005 al Tribunal Constitucional la llei que possibilita la unió legal entre persones del mateix sexe. 

Javier Maroto ha assegurat que el seu partit ja ha superat aquest debat i que ara la majoria de dirigents populars accepten el matrimoni homosexual.

 

Anar al contingut