Mariano Rajoy (Foto: EFE)
Mariano Rajoy, en una foto d'arxiu (Foto: EFE)
Madrid

Rajoy diu que Camps serà candidat i que "la justícia digui el que vulgui"

El líder del PP, Mariano Rajoy, ha expressat públicament el seu suport al president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, i ha assegurat que serà el candidat del partit a les eleccions autonòmiques de l'any que ve, ja que, segons ha recalcat, no es creu "l'assumpte dels tres vestits". Després que li han preguntat si canviarà aquest suport en el cas que el Tribunal Suprem reobri el dia 12 el "cas dels vestits" presumptament regalats per la trama Gürtel, Rajoy ha assenyalat que aquest suport no canviarà. "Que la justícia digui el que vulgui, és a dir, la justícia no condemnarà el senyor Camps el dia 12", ha afegit.

Actualitzat
"Jo donaré suport a Camps i serà el candidat del PP a les pròximes eleccions a València, perquè comprendrà que, això dels tres vestits, jo no m'ho crec. Hi ha gent a la qual li agrada i gent a la qual no li agrada, però li he dit el que penso", ha declarat Rajoy en una entrevista a Onda Cero.

A més, ha rebutjat que hagi parlat amb l'alcaldessa de València, Rita Barberà, perquè substitueixi Camps com a candidat en el cas que sigui imputat pel Suprem. Segons ha dit, "això no és veritat" tot i que s'ha publicat als mitjans de comunicació.

Pel que fa a si l'exvicepresident Francisco Álvarez Cascos encapçalarà la llista del PP per Astúries, el líder del PP ha afirmat que l'exministre no li ha comunicat res, tot i que ha llegit "alguna cosa" sobre aquesta qüestió als diaris.
Anar al contingut