Madrid

Rajoy assegura que els seus adversaris són fora del partit i no dins

Les crítiques, més o menys explícites, dels seus rivals no han afectat el president del PP, Mariano Rajoy. El líder popular ha mantingut el seu discurs en un acte de les joventuts del partit a Madrid, en què ha tornat a demanar unitat a la formació. Obviant les manifestacions en suport de María San Gil i en contra seva, Rajoy ha assegurat que els seus adversaris són fora del partit i no dins. El polític ha defensat el nou rumb de la direcció perquè la formació ha d'obrir-se als nous temps i a diferents sensibilitats. Afirma que toca adaptar-se i que dins el PP hi té cabuda tothom.

Actualitzat
Mariano Rajoy ha respost amb un missatge conciliador a les crítiques internes i externes sobre el seu lideratge. Assegura que no veu cap militant del Partit Popular com a adversari polític. A més, insisteix a mantenir el partit unit per poder guanyar les eleccions, que és el principal objectiu de la formació que presideix.

Rajoy ha hagut d'aguantar aquests dies una allau de retrets per la renúncia de María San Gil i la baixa de militància de l'exfuncionari de presons segrestat per ETA José Antonio Ortega Lara. Tot i això, ha mantingut la calma i en un acte davant de Nuevas Generaciones, l'organització juvenil del partit, ha assegurat que el PP ha d'integrar tothom i no pot tenir un discurs monolític.

El líder popular ha ratificat, un cop més, que presentarà la seva candidatura al congrés nacional del PP al juny a València. Per això ha demanat no "parlar malament" de "cap company, encara que es pugui equivocar". Rajoy creu que el gran èxit del partit és que els seus militants han estat "capaços de conviure" i que ara cal tornar a integrar.

Les paraules més contundents del líder popular han estat assegurar que "hi ha qui creu que el que ell pensa, ho pensa tothom", en un clar atac als seus rivals. Rajoy, per contra, aposta per obrir la formació "sense renunciar a cap principi". El president del PP creu que els deu milions de votants que va aconseguir el partit en les últimes eleccions "tenen el mateix pensament en les coses fonamentals", que per Rajoy són la llibertat, la igualtat, la cohesió i la unitat nacional. El seu objectiu ara és seguir sumant i això passa per obrir-se i "ser a prop de la gent".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut