Sitges

Rajoy acusa Zapatero de jugar amb l'Estat per salvar les parts retallades de l'Estatut

El president del PP, Mariano Rajoy, visita Catalunya per primer cop des de la sentència del Tribunal Constitucional i de la manifestació del 10 de juliol. El líder popular assegura que ara toca tancar la carpeta del debat identitari i de l'autogovern. La seva prioritat, diu, és centrar-se en la gestió econòmica de la crisi. En aquest sentit, Rajoy acusa el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, de fugir d'estudi i dedicar-se a "jugar amb l'Estat com si fos un mecano" per salvar les parts retallades de l'Estatut.

Actualitzat
Primera presència a Catalunya de Mariano Rajoy després de l'estira-i-arronsa per la sentència del recurs contra l'Estatut presentat pel seu partit. El líder del PP n'ha parlat poc i s'ha limitat a defensar la idea que el debat identitari ha quedat tancat. De fet, gran part del seu discurs a l'Escola d'Estiu del PP a Sitges ha estat dedicat a la lluita contra la crisi. Per Rajoy, la gestió econòmica és ara la prioritat.

El gran objectiu del PP és crear ocupació i Rajoy entén que no hi ha res que pugui rivalitzar amb això. El líder popular creu que el debat de l'Estatut no forma part de les "preocupacions de la gent". En aquest sentit, Rajoy acusa Zapatero de jugar amb l'Estat "com si fos un mecano" quan promet reformes per salvar parts de l'Estatut declarades inconstitucionals pel Tribunal Constitucional.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut