Rafael Nadal celebrant el seu triomf (Reuters)
Tenis

Rafael Nadal supera la primera ronda de l'Open d'Austràlia després de quatre mesos sense competir

El tenista mallorquí no s'ha ressentit de les lesions, en el seu primer partit oficial des del setembre, i ha superat l'australià James Duckworth en tres sets

Actualitzat

Després d'una pretemporada que no havia permès conèixer amb gaire certesa el seu estat físic, Rafael Nadal ha superat amb solvència la primera ronda de l'Open d'Austràlia, davant el jugador local James Duckworth (6-4, 6-3 i 7-5). El tenista mallorquí, que no competia des que va abandonar per lesió l'Open dels Estats Units el setembre passat, s'ha trobat bé a la pista i ha sabut respondre a cada intent de Duckworth, jugador 238 del món, de posar-lo en una situació difícil.

"No és fàcil tornar a jugar després d'una baixa llarga, i sé molt bé del que parlo. I més davant un jugador agressiu com és Duckworth, però estic molt content de com han anat les coses", ha comentat el de Manacor, que en segona ronda se les haurà amb Matthew Ebden.

La primera ronda ha deixat una primera víctima il·lustre: John Isner, desè jugador mundial, que ha caigut davant el seu compatriota Reilly Opelka, 97è jugador mundial, en un duel de canoners: entre els dos jugadors han sumat 87 aces, en un duel molt renyit: 7-6 (7-4), 7-6 (8-6), 6-7 (4-7) i 7-6 (7-5) per a Opelka.

Paula Badosa, "out"

Al quadre femení, la gironina Paula Badosa no ha pogut superar la primera ronda en caure davant l'australiana Kimberly Birrell en dos sets (6-4 i 6-2). Badosa, de 21 anys, procedia de la fase prèvia i s'estrenava en un torneig de Grand Slam.

   

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut