Nadal ha derrotat Simone Bolelli a Roland Garros (Reuters)
Tenis

Rafael Nadal s'imposa a Simone Bolelli en la represa del partit de primera ronda a Roland Garros

En un duel que ahir es va ajornar per la pluja, el manacorí ha remuntat un 0-3 advers en el tercer set, i s'ha acabat emportant el triomf en tres sets per 6-4, 6-3 i 7-6

Actualitzat

Rafael Nadal s'ha imposat a l'italià Simone Bolelli i s'ha classificat per a la segona ronda de Roland Garros. En un duel que ahir es va ajornar per la pluja, el manacorí ha remuntat un 0-3 advers en el tercer set, i s'ha acabat emportant el triomf en tres sets, per 6-4, 6-3 i 7-6. Nadal ha acabat tombant la resistència de l'italià, que ha plantat cara en tot moment, i ha estat acomiadat amb una gran ovació pel públic de la pista central.

El pròxim rival de Nadal en la segona ronda serà l'argentí Guido Pella, número 78 del rànquing mundial, que s'ha desfet sense problemes del portuguès Joao Sousa en tres sets, per 6-2, 6-3 i 6-3, en una hora i 50 minuts de joc.

En el quadre femení, la hispanoveneçolana Garbiñe Muguruza, campiona de Roland Garros en el 2016, ha debutat amb victòria contra la russa Svetlana Kuznetsova, també guanyadora a la terra batuda de París, per 7-6 i 6-2, en un duel que s'ha aturat mitja hora per la pluja. La rival de Muguruza en segona ronda serà la jove francesa de 21 anys Fiona Ferro, procedent de la fase prèvia.

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut