Tenis

Rafa Nadal no pot superar Juan Martín del Potro i s'acomiada de Mont-real en perdre contra l'argentí 7-6 i 6-1

En el seu primer test seriós després d'un parèntesi d'un parell de mesos per culpa de les lesions, Rafa Nadal ha constatat que la seva recuperació va per llarg. El tenista manacorí ha caigut eliminat del Masters 1000 de Mont-real en perdre contra l'argentí Juan Martín del Potro per 7-6 i 6-1 en un partit corresponent als quarts de final del torneig canadenc. Nadal, lluny del seu millor estat de forma, ha patit en un primer set que s'ha decidit al desempat, que ha acabat d'enfonsar-lo. En la segona màniga, Del Potro ha passat per sobre el balear i no li ha donat opció per entrar de nou en el partit.

Actualitzat
Els dos mesos d'inactivitat han passat factura a Rafael Nadal. Aquesta matinada, el tenista de Manacor ha quedat eliminat del Masters 1000 de Mont-real, al Canadà. El vigent campió ha caigut a quarts de final contra l'argentí Juan Martín del Potro. Nadal ha forçat el "tie-break" en el primer set, que ha perdut per 7 a 6, però s'ha enfonsat en el segon i l'ha cedit per un clar 6 a 1. Per tant, no ha pogut superar el primer test seriós des que ha tornat a la competició. Tot i això, ha dit que els genolls li han respost bé.

L'altra gran sorpresa del dia, aquesta encara més gran, ha estat l'eliminació del número 1 mundial, Roger Federer. El suís ha quedat fora a mans del francès Jo-Wilfred Tsonga, en tres sets. Federer dominava en el tercer set per 5 a 1 però de manera incomprensible ha deixat escapar una victòria que tenia a la butxaca. Aquesta és la primera derrota del suís després de 21 victòries consecutives. Tsonga s'enfrontarà en semifinals amb Andy Murray, i Del Potro ho farà amb Andy Roddick.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut